top of page
storage 1.jpg

Palomares er din løsning for betalt lagringsplass i førsteklasses beliggenhet i Trondheim. Våre oppbevaringsenheter er lett tilgjengelige og rimelige, med størrelser som dekker dine behov. Vi er stolte av våre sikre og rene fasiliteter, som sikrer at dine eiendeler er trygge og beskyttet. Enten du skal flytte eller bare trenger ekstra plass, er Palomares her for å hjelpe.

Våre oppbevaringsenheter kommer i en rekke størrelser for å passe dine behov, fra små enheter for personlige gjenstander til større enheter for møbler eller bedriftsinventar. Våre fasiliteter er utstyrt med førsteklasses sikkerhetsfunksjoner, inkludert overvåkingskameraer og adgangskontrollsystemer, noe som gir deg trygghet når du vet at eiendelene dine er trygge hos oss.

Hos Palomares er vi stolte av våre lagerfasiliteter og servicen vi yter til våre kunder. Teamet vårt er dedikert til å sikre at din opplevelse med oss ​​er positiv. Vi inviterer deg til å ta en titt på noen av våre omtalte prosjekter nedenfor og se selv hvorfor Palomares er den fremste lagringsløsningen i området.

Planer og Priser

Benytt din lagringsplass på 220 x 240 x160 cm for kun 800 NOK/- per måned

storage 6.jpg
bottom of page